Kapper in Kraainem, Brussel

Verwen uw haar met de allerbeste behandelingen.

Bent u op zoek naar een professionele kapper? Ontdek het kapsalon van Sam Well (gevestigd in Kraainem, net buiten Brussel). We zijn er om je onze expertise aan te bieden, want je haar verdient het om met de grootste zorg te worden behandeld. Boek online een afspraak en bezoek onze salon om je haar een nieuw leven te geven.

Ontdek de kappersdiensten die we in onze salon aanbieden.

We bieden een breed scala aan behandelingen om aan al je behoeften te voldoen. Bekijk hieronder onze tarieven en boek direct online een afspraak in onze kapsalon.

Boek online uw sessie bij ons nu !

Sam Well’s maakt het gemakkelijk voor u om uw sessies in onze salon te boeken in slechts een paar klikken op onze website. U kunt er dus zeker van zijn dat u bediend wordt op het tijdstip dat u wilt en voor de diensten die u kiest. Aarzel dus niet en boek nu uw sessie. We kijken ernaar uit u daar te zien.

1.

U kiest de service die u wilt.

2.

U bepaalt uw eigen tijdsperiode.

3.

U kunt gratis boeken.

4.

U bent verzekerd van een plaats.

Bekijk enkele van onze mooiste realisaties.

Omdat we veel belang hechten aan de verwachtingen van onze klanten, streven we ernaar om al onze expertise via onze projecten naar elk van hen te brengen. Hieronder vind u een aantal van onze beste optredens.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt. We beantwoorden al uw vragen graag zo snel mogelijk tijdens onze openingstijden via onderstaande contactgegevens.

Dienstregeling

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
Gesloten